• Bizeljska cesta 5, 8250 Brežice
  • 07 499 34 93
  • mesarija.kroselj@siol.net

 

Predstavitev

 

Smo družinsko podjetje, ki je začelo svojo samostojno pot leta 2002. Podjetje se nahaja na tržnici v Brežicah in sicer na Bizeljski cesti 5. Ustanovitelji podjetja smo bili oče Miloš, mama Zdenka ter sin Denis. Ker se je po enem letu pojavila potreba po dodatni delovni moči smo zaposlili še enega delavca.

Ukvarjamo se s prodajo izključno domačega slovenskega mesa s kontroliranim poreklom, saj živali odkupujemo sami pri okoliških kmetih. Živali nato odpeljemo v klavnico Kostanjevica ter tako zagotavljamo kakovostno sveže meso.

Usmerjeni smo predvsem na butično prodajo mesa. Meso v naši prodajalni je popolnoma očiščeno in brez maščob. Kar je zdravje najpomembnejše, se pri proizvodnji domačih mesnih izdelkov izogibamo konzervansov ter ne uporabljamo nobenih kemičnih dodatkov (barvil, umetnih arom itd.).

Proizvodnja temelji na klasičnih metodah oziroma na starem načinu pridelave mesa in mesnih izdelkov. Naš slogan je »Ko veš kaj poješ«. Stranke lahko redno preverijo poreklo kupljenega mesa, saj vedno navedemo tudi podatke kmeta od katerega je bila žival odkupljena.

Zadovoljstvo naših strank je za nas najpomembnejše, zato si za naše stranke vzamemo čas ter jim skušamo uresničiti njihove želje in tudi s kakšnim nasvetom popestriti jedilnik.

 
Mesarija Krošelj - predstavitev