Naša vitrina

Govedina


  • Rebra
  • Prsa
  • Bočnik brez in s kostmi
  • Pljučna ali file
  • Pleče
  • Stegno
  • Ramstek
  • Rostbif
  • Podplečje
  • Vrat
  • Flam
  • Goveji rep
  • Kosti

Svinjina


  • Rebra s kožo in brez
  • Vrat
    (s kostjo ali brez kosti)
  • Pleče
  • Stegno
  • Kosti
  • Riba
  • Pljučna
  • Kare
  • Krače
  • Odojek
  • Jagenjček

Teletina


  • Rebra
  • Vrat
  • Kare
  • Stegno
  • Pleče
  • Rep
  • Krače

Perutnina


  • Krila
  • Krače
  • Bedra
  • Prsa
  • File
  • Piščanec
  • Puran file
  • Raca
  • Gosi
  • Kokoši

Drobovina


  • Srce
    (Goveje, svinjsko in telečje)
  • Jetra
    (Goveja, svinjska, telečja in piščančja)
  • Vampi (goveji)
  • Ledvičke
  • Želodčki
  • Svinjske nogice
  • Svinjske glave

Vse za koline


  • Svinjska čreva od Ø30 do Ø42
  • Goveja čreva
  • Čreva za salame od Ø45 do Ø60
  • Kalafonija
  • Mrežica za vratovino
  • Čreva za vratovino
  • Vrvi in špile
  • Svinjski ritniki
  • Razni zapiki
  • Salamorin

Roštil


  • Čevapčiči
  • Šiš čevapčiči
  • Pleskavice
  • Svinjski ražnjiči
  • Puranji ražnjiči
  • Piščančji ražnjiči
  • Žepki 
    (Svinjska ribica polnjena s prekajeno vratovino in sirom zavita v pečki)
  • Hrenovke
  • Navadna klobasa
  • Pivska klobasa
  • Pikant klobasa
  • Marinirana piščančja krilca in krače
  • Marinirani svinjski kotleti in vratovina
  • Ramstek v olju

Zimske dobrote


  • Pečenice
  • Krvavice
  • Ocvirki
  • Domača mast
  • Tlačenka
  • Domača prekajena klobasa
  • Domača salama

Namazi


  • Biftek
  • Jetrna pašteta

Prekajeno meso


  • Rebra
  • Vrat
  • Hamburška slanina
  • Prekajeni kare
  • Prekajene kosti
  • Prekajena krača
  • Prekajena svinjska riba
  • Šunka s kostjo
  • Šunka
  • Svinjsko pleče s kostjo
  • Prekajene domače klobase
  • Prekajene domače salame
  • Špehovka